翻訳と辞書
Words near each other
・ Esbønderup
・ ESC
・ ESC Bretagne Brest
・ ESC C16
・ ESC Congress
・ ESC Corporate Services
・ Esc key
・ ESC Lille
・ ESC Rennes School of Business
・ ESC Reporter
・ ESC Youth League
・ ESC/Java
・ ESC/P
・ Esca (grape disease)
・ Escabeche
Escabeche oriental
・ Escabrosa Limestone
・ Escacena del Campo
・ Escada
・ Escada, Pernambuco
・ Escadabiidae
・ Escadaria Selarón
・ Escadre
・ Escadrille
・ Escadrille 103
・ Escadrille 12
・ Escadrille 124
・ Escadrille 15
・ Escadrille 23
・ Escadrille 26


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Escabeche oriental : ウィキペディア英語版
Escabeche oriental
Escabeche oriental, is a dish of the cuisine of Yucatan, Mexico. It is called ''oriental'' (eastern), because it is dish of the east of Yucatán, specifically the city of Valladolid. It is prepared with turkey or chicken, which was marinated in a mixture of coriander leaves, salt, pepper, cumin, cloves, cinnamon, vinegar and garlic. The chicken is boiled in water with onion strips and sour orange juice. Then, the cooked meat is fried in butter or oil with garlic, oregano and salt. The poultry is served crispy and bathed with fried onion and ''xcat-ik'' or blonde chilis strips.
==References==

* Rick Bayless's ''Mexican Kitchen''. ISBN 978-0684800066


抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Escabeche oriental」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.